Flera år i rad är vår gasolgrill Bäst i Test.

Bluegaz gasolgrillar

GRATIS STARTPAKET
Betygsatt 5.00 av 5
6,695kr
GRATIS STARTPAKET
Slut i lager
DEAL
GRATIS STARTPAKET
GRATIS STARTPAKET

Grand Hall gasolgrillar

Crossray gasolgrillar

Fördelar med gasolgrill

Är du nyfiken på att köpa gasolgrill? Med en gasolgrill blir du BBQ-mästare på nolltid! Gasolgrillarna blir fort varma och har reglage så att du kan kontrollera värmen – allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig när du grillar! Den stora grillytan med flera brännare och reglerbara temperaturknappar öppnar upp för nya möjligheter. Du kan exempelvis grilla korv och hamburgare på en hög temperatur och dina grönsaker på en lägre temperatur. Varför inte testa att först grilla köttbiten på direkt värme och sedan avsluta med att lägga den på indirekt värme för att få den så saftig som möjligt? Mums! Vissa gasolgrillar kommer dessutom med en sidobrännare för dina kokkärl, så du slipper springa flera vändor till köket. Att grilla utomhus har aldrig varit lättare!

Utöver att du slipper vänta på att glöden ska ta sig slipper du dessutom all stress och krångel med att ständigt köpa grillkol, briketter och tändmedel. Det är bara att vrida på gasolflaskan och sätta igång grillen så kan du börja grilla efter bara 10-15 min. Lika snabbt som det går att sätta på grillen går det också att stänga av den. Många gasolgrillar har även smarta förvaringsskåp och krokar för dina grillverktyg, perfekt för dig som grillar mycket och ofta. Visst finns där de som menar att inget slår smaken på kolgrillad mat, men blindtester har faktiskt visat att det inte går att känna någon skillnad på smaken överhuvudtaget – så länge du har kunskap om hur du ska gå tillväga när du grillar.

Värt att tänka på när du ska köpa gasolgrill

När du ska köpa grill finns där en del saker att tänka på. Några punkter som är värda att reflektera över är till exempel hur ofta du grillar, vad för typ av mat du planerar att grilla, hur mycket pengar du vill spendera och även hur mycket utrymme du har. Är du intresserad av en liten gasolgrill eller vill du istället ha en lyxig och stor grill som pryder altanen? Bryr du dig mer om design eller funktion eller vill du uppnå både och lika mycket? Bor du i lägenhet och vill kunna ha gasolgrillen på balkongen bör du även kolla upp vad din fastighetsägare har att säga om det. Det är även värt att fundera på om där finns några extra finesser som du vill ha såsom rotisserie-funktion eller bättre kvalitet på materialet. Kanske vill du ha en inbyggd gasolgrill eller en gasolgrill med sidobrännare? Kanske vill du ha en grill som blivit Bäst i Test? Eller så är du nöjd så länge du kan få en billig grill med bra kvalité?

Hitta bästa gasolgrillen för dig

Oavsett vad du letar efter så är det viktigaste är att du hittar den bästa grillen för dina behov. Vi har därför ett brett utbud av gasolgrillar så att du ska kunna hitta något som passar just dig. Kolla till exempel in vår populära Bluegaz Z1 – en gasolgrill som blivit Bäst i Test flera år i rad och som dessutom är en väldigt prisvärd grill med hög kvalitet. Kolla in Bäst i Test-recensionen här. Eller varför inte prova Bluegaz Z3 som är en mindre version av Z1:an? Vi har även bra gasolgrillar inom andra kvalitativa varumärken såsom Grand Hall och Cross Ray. Oavsett vad du är på jakt efter är vi säkra på att du kan hitta the grill that gives you the right thrill här hos oss på Bluegaz! Så vad väntar du på? Hitta den perfekta utegrillen idag!