Bluegaz vision

– Att erbjuda de absolut bästa gasolgrillarna och gasolvärmarna på marknaden –

Bluegaz är Sveriges hetaste varumärke inom grillar och värme och har över tjugo års erfarenhet i branschen. Vårt fokus ligger på gasolgrillar och gasolvärmare under vårt egna varumärke Bluegaz men vi säljer även andra sorters grillar, värmare, grilltillbehör, paella-produkter, eldlyktor och reservdelar.

För femton år sedan hade vi en dröm om att kunna erbjuda kvalitativa gasolgrillar och gasolvärmare till rätt pris. För att underlätta för våra kunder och främja miljön var det också viktigt för oss att kunna erbjuda en god tillgång på reservdelar. Vårt mål blev därför att designa premiumgrillar och värmare som håller i flera år framöver och där det finns möjlighet att köpa till reservdelar vid behov. På detta sätt kan vi ge våra kunder den absolut bästa grillupplevelsen och den mysigaste utemiljön under lång tid.

Varför Bluegaz?

Om oss Z1 Bäst i test 2015-2023 logga

✔️ Bäst i test flera år i rad
✔️ Fokus på hög kvalitet
✔️ Vi designar våra egna produkter

✔️ Svenskt företag med 20+ års erfarenhet
✔️ Experter på gasolgrillar och gasolvärmare
✔️ Vi brinner för det vi gör

✔️ Fantastisk kundservice
✔️ Snabb leverans
✔️ Fri frakt över 1000 kr

Har haft vår Z1 i två år och är verkligen helnöjd! Grillen fungerar toppen och ger stabil och gedigen känsla, dessutom fick jag suverän hjälp och snabb respons av Bluegaz när jag behövde lite assistans. Har bara gott att säga helt enkelt!!

/Magnus

Bästa grillen jag har haft inget snack!!! Så himla nöjd!!! Ett litet plus är att den är ju jävligt snygg också 🙂
Så lätt att göra rent när allt är rostfritt, Bluegaz det här gjorde ni riktigt jävla bra, synd att ni inte har någonstans man kan åka och kolla på den innan man köper, men jag litade på det som fans på nätet samt Håkan på Bluegaz och jag ångrar mig inte det minsta!!! Bra jobbat Bluegaz, ni har en ny kund i Göteborg!

/Robert

Denna grill levererar verkligen!
De keramiska brännarna ger 300 grader på 13minuter. Öppet skåp på baksidan vilket är perfekt då man kan ställa in gasoltuben när man grillat färdigt och rulla iväg grillen med de stora hjulen. Stabil konstruktion. Inte hittat något negativt med denna grill så jag lyfter på hatten och tackar bluegaz!

/Patrik
Bluegaz Z1 gasolgrill vid pool

VARUMÄRKEN

Bluegaz logga vit bakgrund 144447 blåa bokstäver
Höfats logga
Vaello logga
Grand Hall logga
Roos-koncernen
Bluegaz AB är ett offensivt företag med korta beslutsvägar och väl upparbetade leverantörsrelationer i både Europa och Fjärran östern. Ambitionen är att ge mer än i den traditionella leverantörsrollen. Med flera av våra kunder har samarbetet snarare karaktär av partnerskap där vi är med tidigt i processen för att på bästa sätt kunna bidra i utvecklingen av nya produkter. Bluegaz AB är ett fristående företag inom Roos-gruppen. Roos-gruppen omsätter drygt tre miljarder SEK och är finansiellt starka.
 
Våra uppgifter

Bluegaz AB
Organisationsummer: 556582-5253
Adress: Kantyxegatan 25 E, 213 76 Malmö
Telefon: 040-21 40 00
E-post: info@bluegaz.se

KONTAKTA OSS

Läs våra grilltips