Man grillar på Bluegaz Z1 Gasolgrill bredvid tjej som står bakom

Julklappstips till pappa som har allt: Fyra bra klappar till pappa

NYHET – 2021-12-10

Hur svårt ska det egentligen vara att hitta en bra julklapp till pappa?! De flesta av oss vet hur hopplös denna uppgift kan kännas. När vi frågar vad de önskar sig får vi ofta höra de välkända fraserna: “Jag har allt”, “Jag bryr mig inte om sånt där” och klassikern: “Jag behöver inget”.

Men! Att grilla, laga mat och ha det trevligt tillsammans är något som de flesta människor gillar oavsett kön eller ålder. Att äta en god måltid tillsammans med sina barn räcker långt och uppskattas av de flesta pappor. En bra julklapp till en pappa som har allt bör därför fokusera på saker ni kan hitta på tillsammans. De som redan har allt önskar sig bara kvalitetstid med dem de älskar.

En härlig aktivitet som skapar god stämning under de mörkare och kallare månaderna är faktiskt att vintergrilla tillsammans. Läs vidare för fyra exempel på julklappar som ni kan testa tillsammans nästa gång ni grillar.


Grillpanna 43 cm på en Bluegaz Z1

1. Grillpanna
Detta är en perfekt julklapp till en pappa som har allt, för med en grillpanna kan din pappa plötsligt grilla pizza, rosta nötter, eller varför inte samlas hela familjen och grilla saftiga smashed burgers ihop? Med ett nytt grilltillbehör kan din pappa använda grillen på fler sätt än innan, vilket skapar en mer kreativ och kul kväll tillsammans.


Grillning på paellaset i solen

2. Paellaset
En annan bra julklapp till pappa är ett paellaset. På detta set kan ni laga traditionell spansk paella utomhus; men även pastarätter, grytor, langos eller varför inte pannkakor? Att stå utomhus runt en paellapanna och tillsammans laga maten på autentiskt spanskt vis är en mysig upplevelse som bara måste testas.


Beer Box är en multifunktionell eldkorg

3. Beer Box
För den som tycker om öl kan vi rekommendera snygga och multifunktionella Beer Box. Detta är en eldkorg ni enkelt kan ta med er i skogen tillsammans, använda som öl-låda och ÄVEN som en pall. Beer Box är alla ölälskande praktiska pappors dröm, utöver allt detta är den riktigt snyggt designad i robust cortenstål.


Fixa magi på terrassen med SPIN eldlykta

4. En eldlykta med levande eld
För att lysa upp i vintermörkret vill vi även tipsa om våra magiska SPIN eldlyktor som bra julklapp till pappa. Dessa finns i mindre och större storlekar och din pappa kan välja mellan färgerna grå, svart och guld. Oavsett vilken färg han väljer så kan vi garantera en sak – denna eldlykta kommer definitivt att imponera på din pappa. Den har en vacker roterande låga och brinner med hjälp av bioetanol som du tänder på med en vanlig tändare. Känslan av att sitta och äta utomhus med en riktigt levande eld på bordet är svår att toppa och skapar en stämning utan dess like.

Med dessa tips hoppas vi att du kan hitta en bra julklapp till din pappa och att ni får en fin stund tillsammans med god mat och härlig stämning, vilket är det allra viktigaste. Glöm inte följa oss på Instagram för mer inspiration, och spana in fler julklappstips till pappa här

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.