Bluegaz julklappstips 2023

Lägg ett riktigt uppskattat paket under granen i år med något av våra underbara  julklapptips till hemmakocken eller grillentusiasten! Vi har något för alla oavsett om du behöver julklappstips till pappa, syrran eller kompisen. På Bluegaz har du alltid snabb leverans, fri frakt över 1000 kr och kan även välja att handla på avbetalning.

OBS: Erbjudandena gäller perioden 6 november-17 december så länge lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Julklappar 2023

Känns det knepigt att hitta bra julklappar i år? Då är det kanske dags att tänka lite utanför boxen och ge bort något som höjer både stämningen och livskvalitén! Vad sägs t.ex. om en sprillans ny grill till pappa eller bästa vännen? Eller varför inte en praktisk gasolkamin eller ett komplett paellaset till morsan eller sambon? En annan uppskattad julklapp är ett smart grilltillbehör såsom t.ex. en röklåda så att du kan grilla extra smakrik mat eller ett snyggt grillförkläde för den där riktiga grillmästarlooken. Oavsett om du ska köpa julklapp till pappa, mamma, ett syskon, en kompis eller en partner har vi på Bluegaz de bästa tipsen på julklappar för livsnjutaren.

Julklapp till pappa som har allt

Hur svårt ska det egentligen vara att hitta en bra julklapp till pappa?! De flesta av oss vet hur hopplös denna uppgift kan kännas. När vi frågar vad de önskar sig i julklappar får vi ofta höra de välkända fraserna “Jag har allt”, “Jag bryr mig inte om sånt där” och klassikern: “Behöver inget”.
Men! Att grilla, laga mat och ha det trevligt tillsammans är något som de flesta människor gillar oavsett kön eller ålder. Att äta en god måltid tillsammans med sina barn räcker långt och uppskattas av de flesta pappor. En bra julklapp till en pappa som har allt bör därför fokusera på saker ni kan hitta på tillsammans. De som redan har allt önskar sig bara kvalitetstid med dem de älskar. 

En härlig aktivitet som skapar god stämning under de mörkare och kallare månaderna är faktiskt att vintergrilla tillsammans. På denna sidan hittar du flera härliga grilltillbehör och nya prylar som ni kan testa tillsammans nästa gång ni grillar, exempelvis en stekplatta. Detta är en perfekt julklapp till en pappa som har allt, för med en plancha kan din pappa plötsligt grilla pizza, rosta nötter, eller varför inte samlas hela familjen och grilla saftiga smashed burgers ihop med vårt smashjärn? Med ett nytt grilltillbehör kan din pappa använda grillen på fler sätt än innan, vilket skapar en mer kreativ och kul kväll tillsammans.

En annan bra julklapp till pappa är ett paellaset. På detta set kan ni laga traditionell spansk paella utomhus; men även pastarätter, grytor, langos eller varför inte pannkakor? Att stå utomhus runt en paellapanna och tillsammans laga maten på autentiskt spanskt vis är en mysig upplevelse som bara måste testas. För ölälskaren kan vi rekommendera våra stilrena magnetiska kapsylöppnare Johnny Catch Magnet eller Cup som fångar upp kapsylen när du öppnar en flaska. Beer Box är alla ölälskande praktiska pappors dröm: en eldkorg ni enkelt kan ta med er i skogen tillsammans, använda som öl-låda och som en pall.

För att lysa upp i vintermörkret vill vi även tipsa om våra magiska SPIN eldlyktor som bra julklapp till pappa. De finns i mindre och större storlekar och din pappa kan välja mellan färgerna grå, svart och guld. Oavsett vilken färg han väljer så kan vi garantera en sak – denna eldlykta kommer definitivt att imponera på din pappa. Den har en vacker roterande låga och brinner med hjälp av bioetanol som du tänder på med en vanlig tändare. Känslan av att sitta och äta utomhus med en riktigt levande eld på bordet är svårt att toppa och skapar en stämning utan dess like.  Med dessa tips hoppas vi att du kan hitta en bra julklapp till din pappa och att ni får en fin stund tillsammans med god mat och härlig stämning, vilket är det allra viktigaste.

En rolig julklapp till mannen

Män kan vara notoriskt svåra att köpa julklappar till. Men för grillnörden eller wannabe-grillmästaren är en sprillans ny grill en svår julklapp att toppa. Vilken man skulle inte bli helt golvad av en ny schysst grill liksom? På Bluegaz kan du välja mellan flera olika gasolgrillar och kolgrillar med varierande design, storlek och finesser. Vi har också andra sorters grillar samt olika fiffiga tillbehör som tar grillningen till nästa nivå. Köp en julklapp till mannen i ditt liv som får honom att njuta av grillningen ännu mer än tidigare och låt det bli en julklapp till pappa, maken eller brorsan som de sent kommer att glömma.

En rolig julklapp till kvinnan

Självklart är en ny grill också en rolig julklapp till kvinnan i ditt liv. En kärlek till grillning är något de flesta delar och har positiva känslor till. Om kvinnan i ditt liv dessutom älskar matlagning är en ny grill en klockren julklapp. Så varför inte överraska mamma eller frugan med en riktigt snygg grill eller en stekplatta att grilla ömtåligare mat på? Eller låt kvinnan i ditt liv förvandla trädgården till en spansk restaurang med ett paellaset!

Julklappar som värmer hjärtat

En annan riktigt bra julklapp som många inte tänker på, men som gör stor skillnad är en riktigt bra värmare. På Bluegaz finner du gasolkaminer och gasolvärmare av hög kvalitet som är en riktig räddare i nöden under kallare dagar. Detta är den perfekta presenten till en frusen partner.

Fler julklappstips

För fler härliga julklappstips, kan vi även rekommendera att inspireras av hemsidor online, som våra vänner på hittajulklappar.nu.