Hög med julklappar med rött paket i förgrunden

Julklappsguide 2021: Fem tips på hobby-julklappar!

NYHET – 2021-12-01

Det enklaste sättet att komma på en bra julklapp till en närstående är att reflektera över deras hobbies och hur de gillar att spendera sin fritid. Detta kommer att peka dig i rätt riktning. I denna guide delar vi med oss av fem fantastiska tips på hobby-julklappar som din mottagare garanterat kommer att uppskatta!

1) Till inredningsentusiasten: Eldlykta med snurrande låga
Ibland kan det vara svårt att handla till någon som älskar inredning eftersom stil är så subjektivt och personligt. Men med SPIN Eldlykta behöver du inte oroa dig, denna stilrena bioetanol-lykta är en riktig ögonblicksfångare som fascinerar alla som lägger ögonen på den!

SPIN är en elegant eldlykta som kan placeras både inomhus och utomhus. Dess inbyggda “skorstensdesign” ger effekten av en dansande låga när den tänds. Du får underbar värme, magisk atmosfär och vacker dekor i en och samma produkt!

Eldlyktan finns att köpa i två olika storlekar (54 cm höjd och 40,5 cm höjd) i färgerna grå, guld och svart. Den kan även göras ännu högre när du köper till någon av våra förlängningsdelar alternativt omvandlas till en trädgårdsfackla med hjälp av en markstång.

Höfats SPIN Eldlykta 120 grå med låga
Höfats Spin Eldlykta 120 och 90 grå brinner på julbord

2) Till hemmakocken: Paellaset för utomhusbruk
För den matlagningsintresserade vill du gärna ge något nytt och spännande, något som personen kan djupdyka i och lära sig mer om och sedan imponera på sina gäster med. Vi har det rätta svaret: Ett paellaset!

Att laga paella hemma är något många matnördar har testat för att återskapa favoriträtten från semestern. Få människor har däremot provat att laga paella utomhus på ett riktigt paellaset, som spanjornerna själva använder. Inte bara är detta ett jätteroligt sätt att laga mat på, men precis som all matlagning utomhus blir ett paellaset snabbt en naturlig samlingspunkt för dina gäster. Alla kommer att vilja vara med och hjälpa till med maten!

Detta paellaset är tillverkat i paellans huvudstad Valencia och inkluderar gasolbrännare, stativ samt en 46 cm paellapanna vilket räcker till 8 huvudrätter eller 12 smårätter. Köp till en lång paellaslev för att underlätta omrörningen av paellan så har du den perfekta julklappen till matälskaren klirrad!
(OBS: glöm inte gasregulatorset).

Vaello Paellaset 46 cm som inkluderar paellapanna, ringbrännare och stativ
Människor grillar paella på Vaello Paellaset 46 cm utomhus i solen

3) Till ölälskaren: Beer Box & Eldkorg
Förvaring av öl låter kanske inte så jättespännande i sig men då har du inte hört allt! Denna Beer Box kan, förutom att förvara din favoritöl, användas som eldkorg, kolgrill, avlastningsyta eller ölöppnare!

Bluegaz Beer Box är en slittålig öllåda med inbyggd kapsylöppnare som kan förvara upp till 24 stycken ölflaskor utan problem. Tack vare dess design är Beer Boxen lätt att bära med sig och därför perfekt att ha med på utflykten. Väl på utflykten konverteras öllådan lätt till en eldkorg när du plockar ur ölhållaren i kartong och fyller den med ved. Hur mysigt som helst! 

Men, det slutar inte där! För ytterligare funktionalitet kan du köpa till Beer Box Grillgaller för att omvandla eldkorgen till en kolgrill, så praktiskt! Dessutom kan du köpa till en Beer Box Board för att använda boxen som en pall, sidobord eller skärbräda. Detta är verkligen den ultimata julklappen till ölälskaren!

Höfats Beer Box fylld med öl mot vit bakgrund och kapsylöppnaren används av en hand som håller en ölflaska
Två killar sitter utomhus med Höfats Beer Box eldkorg i dagsljus

4) Till grillnörden: Ergonomisk grilltång
Lyxa till det för grillälskaren i ditt liv med en ergonomisk grilltång av hög kvalitet! Denna snygga grilltång i borstat rostfritt stål är 40 cm lång och ger ett stabilt och bra grepp som gör det möjligt att lyfta av och på grillgallret vid behov. Den har även en inbyggd kapsylöppnare och går att hänga upp när den inte används. 

Höfats Grilltång 40 cm i borstat rostfritt stål
Fisk plockas upp med hjälp av Höfats Grilltång

5) Till friluftsmänniskan: Praktiskt gasolkök
Gör den friluftsintresserade glad med ett praktiskt gasolkök! Alla som älskar att campa och vara i naturen kommer att uppskatta denna omtänksamma gåva.

Bluegaz Mobile Stove är ett bärbart gasolkök med inbyggd piezotändning som gör det enkelt att laga mat i naturen. Mobile Stove har en maxeffekt på 2200W och brännaren är perfekt för kastruller och stekpannor som är max 30 cm i diameter. Gasolköket kommer packad i en stabil transportväska i hårdplast.

Bluegaz Mobile Stove med öppnat lock
Mobile Stove med kokplatta

Med dessa tips hoppas vi att vi kunnat hjälpa dig att hitta den perfekta julklappen till dina kära – Oavsett om de är intresserade av matlagning, friluftsliv, öl eller inredning. Glöm inte följa oss på Instagram för mer inspiration och tips i vardagen!

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.