Två SPIN eldlyktor i guld brinner på bordet

Bluegaz gör samarbete med inredningsexpert Anna Truelsen

PRESS – 2021-10-11

Anna Truelsen har stylat SPIN eldlykta, en av Bluegaz mest populära produkter tack vare dess unika och vackra snurrande eldlåga. Anna Truelsen har de senaste åren skapat inredningsreportage för flera prestigefyllda magasin som Hus & Hem, Hem & Antik, Bolig Drom mfl. På sin hemsida och Instagram har Anna stylat Bluegaz eldlyktor med inspiration av medelhavet och pampiga middagar utomhus i gott sällskap.

– Det är härligt att ta del av den magiska känslan som Anna lyckades skapa med våra eldlyktor. Bluegaz vill sälja produkter som är funktionella men som även bidrar med en stämningsfull miljö för umgänge och minnen. Därför är det viktigt att kontinuerligt arbeta med andra kreativa personer, säger Isabella Kron, E-handelschef på Bluegaz.

Isabella Kron e-handelschef på Bluegaz med brunt hår och vit skjorta
Isabella Kron, E-handelschef på Bluegaz

Anna Truelsens blogg blev utsedd till en av de bästa inredningsbloggarna 2021. På hemsidan hittar läsare inspiration, tips och vackra bilder blandat med praktiska råd om hur de kan skapa en enhetlig och snygg stil på alla hemmets platser. Loppisfynd, inredningstips och renovering blandas i en salig mix för att inspirera i vardagen. Den lantliga stilen blandas med influenser från medelhavet; Frankrike, Turkiet, Italien och att njuta av långa sommarkvällar på terrassen med nära och kära.

– Att kunna spendera tid och laga mat utomhus tillsammans är bland det bästa jag vet. Jag älskar att stanna kvar på terrassen ändå in på småtimmarna i gott sällskap. Vi grillar året runt och älskar att bjuda över människor på grillmiddagar och umgänge. SPIN eldlyktorna skapar verkligen stämningen som ger en extra mysig och lyxig stund utomhus.

Anna Truelsen i blont hår med blå tröja framför ett bord med rosor
Anna Truelsen, foto: Jonas Lundberg

På sin hemsida lyfter Anna Bluegaz populära eldlyktor som ett sätt att skapa stämning i hemmet, särskilt nu när det börjar bli lite mörkare ute. Att njuta av den levande elden utomhus påminner oss om att ta vara på även de småkyliga kvällarna under hösten. Läs hennes blogginlägg här om hur du använder eldlyktorna för att piffa till trädgården och skapa en gemytlig atmosfär hela året.

 -Jag blev inspirerad till att verkligen ta vara på hösten och njuta utomhus även i oktober. Det är oerhört effektfullt att få sitta och äta i skenet till en levande eld, säger Anna. 

Två SPIN eldlyktor i guld brinner på bordet

Här finner du även Annas 10 bästa tips hur du skapar en snyggt inredd terrass.

Eldlyktorna är kända för dess unika stilrena design och höga kvalitet, och har kammat hem flera designpriser. Eldlyktorna kan användas både inomhus och utomhus så länge utrymmet är väl ventilerat. De kan exempelvis användas på terrassen, i uterummet eller i trädgården. Namnet kommer från den unikt virvlande eldlågan inuti eldlyktan. SPIN eldlyktor drivs av bioetanol som du placerar i burken, se alla Bluegaz eldlyktor här.

Tillfälligt slut
1,995kr

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.