Par grillar på Bowl Eldkorg & Kolgrill bredvid jacuzzi under vintertid

8 romantiska tips för en mysig alla hjärtans dag hemma

NYHET – 2023-02-13

Boka restaurang, ta sig ut i kylan, lägga dyra pengar på en halvdan måltid i en stel miljö… NEJ! I år firas alla hjärtans dag hemma.
Läs vidare för Bluegaz 8 bästa tips på hur du skapar den mysigaste kvällen på hela året hemma ihop med din älskling, dina vänner eller helt själv.

Grillar potatisskivor på Bowl Eldkorg & grill under vintertid

1) Grilla en romantisk middag ihop
På alla hjärtans dag ska man göra något speciellt! Vi är partiska nu, men visst är det härligt att ta fram grillen och fixa en grillad måltid utomhus? Istället för ännu en trist middag i köket. Engagera hela familjen och gör det till en rolig kväll full av kärlek mitt i vardagen. Grilla hjärtformade burgare, hjärtformad pizza, eller hjärtformade grillspett. Se massa goda recept här.

Massor av jordgubbar

2) Jordgubbar
Detta är ett billigt trick för att få en lyxig känsla under kvällen, efter lunchen, eller till en kärleksfull frukosten på sängen? Jordgubbar ser faktiskt ut som små hjärtan.

Man och kvinna njuter av Sahara gasolkamin mot grön häck

3) Turn up the heat
Detta kan tolkas hur man själv vill, men vi rekommenderar att göra det riktigt mysigt på terrassen och sätta er utomhus! För det ultimata hänget rekommenderar vi en gasolkamin. På det sättet kan ni stanna på altanen och snacka hela kvällen utan att frysa.

Hjärtformad nutellapizza

4) God men enkel mat
På alla hjärtans dag ska du inte behöva slita flera timmar i köket. Entrecôte i all ära men det finns faktiskt en charm i de små och enkla njutningarna! Grillade smores, grillad banan med choklad, klassisk grillad majskolv, en mumsig hemlagad pizza och hamburgare är alla enkla men smarriga rätter som du borde unna dig på alla hjärtans dag.

Par myser bland ljus och filtar

5) Pynta huset till max
Tända ljus överallt. En pampig bukett blommor, kuddar på golvet, ballonger, spridda rosenblad, rött draperi, ljusslingor, rött godis, gulliga lappar i hela lägenheten. Låtsas att du är med i en amerikansk romantisk komedi och go crazy med pyntet.

Hand håller i röd drink med blomblad i

6) Röda drinkar
Spinn vidare på det kitschiga temat med en snygg röd drink att sippa på under kvällen; Testa cosmopolitan, jordgubbsmargarita eller negroni. Rött vin går också bra.

Medelålders par skrattar framför SPIN Eldlykta svart

7) Spelkväll med älsklingen, familjen eller vännerna
Alla hjärtans dag är en jättebra anledning att samlas och göra något mysigt ihop hela gänget. Om ni grillat så testa tävla i Bluegaz grillquiz eller andra roliga spel som pekleken, The Mind eller vanlig kotte med kortspel.

Öppen eld i Bowl Eldkorg & Kolgrill med lågt stativ på snö

8) Öppen eld under stjärnfylld himmel
Alla hjärtans dag är verkligen en perfekt kväll för att tända en mysig brasa utomhus. Sitt och njut av den sprakande elden och koppla av på ett enkelt men oerhört romantiskt sätt. Sätt på mysig musik för att höja stämningen ytterligare. Eller tänd en eldlykta på balkongen för äkta vardagsmagi.

Med dessa tips har du nu massa härliga idéer inför årets mest romantiska dag hemma. Välj det som passar dig bäst – och kanske får du nya mysiga minnen för livet.
 
Glöm inte följa oss på Instagram för mer grilltips och mer inspiration i vardagen.

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.