Julklappstips 2022 banner - Mörkgrön julbanner med inslagna paket, röda julkulor och granris på träbord

Julklappsguide 2022: 7 tips på hobby-julklappar!

NYHET – 2022-11-07

Skippa julklappsångesten i år! Här kommer sju inspirerande tips på hobby-julklappar som din mottagare garanterat kommer att uppskatta!

1) Till kvalitetskännaren: Högklassiga Gense-bestick
Den som värdesätter kvalitet kommer att bli överlycklig över dessa exklusiva grillbestick! Denna rustika trälåda från Gense inkluderar fyra knivar och fyra gafflar i högglanspolerat rostfritt stål med handtag i ädelträlaminat. Grillknivarna har en bekväm längd på 22 cm och den vassa eggen gör dem väl lämpade för att skära flera olika sorters kött.

Grillbesticken har designats av den danska industridesignern Bent Severin för svenska varumärket Gense: Ett varumärke som blivit välkända för sina högkvalitativa bestick och som till och med utsågs till Kunglig hovleverantör 1982. Med sådan kvalitet kan du räkna med bestick som håller i många år framåt!

Gense grillbestick julklappsguide 2022-banner

2) Till hemmakocken: Gjutjärnsgryta
En riktigt bra gjutjärnsgryta är den perfekta julklappen till hemmakocken! Denna snygga gryta är tillverkad i mattemaljerat gjutjärn, rymmer fyra liter och inkluderar ett praktiskt lock. Eftersom grytan är gjord i gjutjärn har den fantastiskt bra värmefördelning och bibehåller värme mycket väl. Den är därför idealisk för alla typer av rätter som kräver långkok eller bakning.

Varje gång kärlet kryddas, täcks med olja och värms upp bildas det också en naturlig non stick-yta som gör att grytan bara blir bättre med åren. Vidare är en gjutjärnsgryta något av det mest hållbara och prisvärda kokkärl man kan investera i. Den kan lätt hålla i flera generationer om du tar hand om den på rätt sätt. En present för livet helt enkelt!
 
Gjutjärnsgryta julklappsguide 2022-banner

3) Till ölälskaren: Magnetisk kapsylöppnare
Dessa multifunktionella kapsylöppnare är utmärkta julklappar till ölälskaren i ditt liv! Dessa kapsylöppnare är nämligen inte som vilka vanliga kapsylöppnare som helst. De är istället magnetiska och har den unika funktionen att de faktiskt fångar upp kapsylen när man öppnar en flaska. Johnny Catch Magnet har en tunn, elegant design och kan förvara upp till 20 kapsyler. Johnny Catch Cup är den större varianten och kan förvara upp till hela 60 kapsyler.

Båda kapsylöppnare är tillverkade i 100% rostfritt stål och kan enkelt fästas på en vägg inomhus eller utomhus helt utan skruvar (allt som behövs är dubbelhäftande tejp). Så praktiskt!
 
Johnny Catch kapsylöppnare julklappsguide 2022-banner

4) Till den bakintresserade: Munkpanna
En riktigt grym present till den bakintresserade är en klassisk munkpanna! Denna munkpanna i gjutjärn har nio halvklotformade hål och är perfekt för att göra klassiska danska äppelmunkar (också kallat “aebleskiver”). Eftersom den är gjord i gjutjärn har den hög värmetålighet och jämn värmedistribution vilket gör det enkelt att baka massor av godsaker. Inspirera din bakintresserade vän till att göra allt från äppelmunkar till frikadeller, kanelbullar eller muffins, mums!

Denna munkpanna mäter 33 x 19 cm, har ett praktiskt handtag och kan användas på alla typer av värmekällor. Satsa på magiskt goda munkar med denna smarta gjutjärnspanna!
 
Munkpanna julklappsguide 2022-banner

5) Till grillmästaren: Grillförkläde
Ge bort ett riktigt snyggt grillförkläde till grillmästaren i ditt liv! Detta snygga grillförkläde i vacker midnattsblå är gjort av ny 100-procentig bomull och skyddar dig från stänk och spill under grillningen. Den har även en praktisk ficka för dina grillverktyg och kan snöras åt runt midjan för optimal passform.

Komplettera grillförklädet med vår matchande grillvante och grytlapp för den ultimata grillmästarlooken!
 
Grillförkläde julklappsguide 2022-banner

6) Till köttälskaren: Trådlös grilltermometer
En trådlös grilltermometer är en perfekt present till köttälskaren! Denna trådlösa grilltermometer inkluderar fyra sonder: En för att hålla koll på innertemperaturen i köttet och tre för att mäta temperaturen i grillen.

Sonderna kopplas till en LCD-display som ändrar färg beroende på om måltemperaturen har uppnåtts eller inte (blå för ej klart, grön för klart, och röd för överstigen temperatur). Termometern kombineras med en gratis app där du kan ställa in önskad temperatur för varje sond. Hur fiffigt som helst!
 
Trådlös grilltermometer julklappsguide 2022-banner

7) Till pizzalovern: Pizzasten
En pizzasten är en perfekt present för alla pizzaälskare där ute! Denna smidiga pizzasten kan användas antingen på grillen eller i ugnen (max 250°C) och ger en jämn värmefördelning för degen att bakas på. Resultatet blir mumsig hemmagjord pizza som är både krispig och saftig varje gång.

Pizzastenen är 37,5 cm i diameter och inkluderar en praktisk pizzaspade i ljust trä för att underlätta förflyttning av pizzan. Snacka om lyxig julklapp!
 
Pizzasten med pizzaspade julklappsguide 2022-banner

Med dessa tips hoppas vi ha inspirerat dig lite till julklappshoppingen! Kolla in alla våra julklappstips här och glöm inte följa oss på Instagram för mer inspiration och tips i vardagen.

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.