Bluegaz personal grillar på lagret

Grillsuccén fortsätter – Flera Bluegaz gasolgrillar utnämnda till Bäst i test 2021

PRESS – 2021-05-18

De senaste åren har den klassiska kolgrillen fått en tydlig konkurrent i form av gasolgrillen. Detta har inneburit ett rejält uppsving för e-handeln Bluegaz, som fått stor spridning på grund av deras prisvinnande gasolgrillar. 

Vilken gasolgrill är bäst i test?
Varje år utser den opartiska hemsidan Bäst i test gasolgrillar utifrån kriterierna kvalitet, pris och design. Varumärken som Weber, Futur, Grand hall, Landmann, Broil King och Bluegaz recenseras och rankas från ett till fjorton i gasolgrill bäst i test-listan. Ytterligare ett krav är att samtliga grillvarumärken erbjuder kunder reservdelar och en professionell kundtjänst.

– Vår bästsäljare Bluegaz Z1 har vunnit utmärkelsen bäst i test gasolgrill åtta år i rad. 2021 har även våra nyare grillar fått priser och utmärkelser, exempelvis Bluegaz X1 som blev rankad som topp 5 gasolgrill trots att den bara funnits på marknaden i ett år. Dessutom blev Bluegaz Z3 utsedd till Bäst i Test i år enligt Pricerunner, säger Isabella Kron, E-handelsansvarig på Bluegaz.

2020 ökade svenskarnas köpvanor gällande hem och trädgård med 70% online, enligt e-barometern. Ett klassiskt produktsortiment som flyttats från traditionella fysiska butiker till nätbutiker. Att klicka hem större trädgårdsprodukter och få dem levererade till hemmet är mer självklart. Detta ställer högre krav på en e-handels trovärdighet, att produkterna är väl testade och har god kvalitet, enligt Isabella Kron.

– Om du klickar hem en gasolgrill för 5 000 kr vill du vara säker på att den inte rostar sönder om 1-2 år. Konsumenter idag är mer medvetna och gör ordentlig research online för att hitta bra kvalitet till rätt pris, menar Isabella.

Hela personalen hjälper till på lagret under grillsäsongen.

– Vi sålde slut på det mesta i april, vi trodde lagret skulle räcka hela säsongen. Det är såklart jättekul att folk gillar våra produkter, lyckligtvis kommer det äntligen nya leveranser inom några veckor, säger Isabella Kron.

Bluegaz Bäst i test gasolgrillar
Bluegaz Z1
Testades för första gången 2013 och har sedan vunnit utmärkelsen Bäst i test gasolgrill varje år inklusive 2021 av bäst-i-test.se. Prisvärd gasolgrill i rostfritt stål.
Bluegaz Z3
Vann 2021 Pricerunners utmärkelse för bästa gasolgrillen 2021. Placeras även på fjärde plats bland bäst-i-test.se:s gasolgrillar. Keramiska brännare med stilren design.
Bluegaz X1
Rankades som topp 5 bästa gasolgrillarna 2021 av bäst-i-test.se. Snabbstartad premiumgrill med stor grillyta. 

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSKONTAKT
Lili Sapi
E-commerce specialist
lili@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.