Bluegaz Z1 gasolgrill med Bäst i test flera år i rad-logga

Bluegaz Z1 – En Bäst i test gasolgrill som fortsätter leverera

PRESS – 2020-05-20
Bluegaz Z1 är en högkvalitativ och prisvärd gasolgrill som har utsetts till Bäst i test 4 år i rad av Bäst-i-test.se (läs hela recensionen här). Grillen fortsätter att vara populär och få kontinuerligt höga betyg av kunder tack vare dess perfekta kombination av högkvalitativa material, stilrena design och prisvärdhet.
 
För VD:n Åke Bergkvist på Bluegaz var alla dessa delar en hög prioritet när han designade gasolgrillen.
 
– Jag ville skapa en grill som var lite som en klassisk Volvo, det vill säga något med hög kvalitet som håller i många år och som blir ett tryggt köp för kunden och som det alltid går att köpa reservdelar till. Samtidigt ville jag ha en grill med en mer exklusiv känsla, men som folk faktiskt har råd med – en premiumgrill till rätt pris helt enkelt.
 
Bluegaz Z1 vred
Kvalitetsfokus
Bäst-i-test.se har testat samma Z1:a flera år i rad och imponeras av gasolgrillens genomgående kvalitet som fortsätter att leverera ett utmärkt grillresultat varje gång. Detta tillskriver man till de val av premium-material som har gjorts på alla grillens komponenter. Ett exempel är exempelvis de 4 brännarna vilka har tillverkats av 443-stål, vilket är en legering med hög korrosionsresistans som ger en mycket högre hållbarhet än ett stål med låg kvalitet.
 
– Kvalitet är ju extremt viktigt när man investerar i en grill, en grill ska ju kunna hålla i många år. Till brännarna har vi därför valt det bästa stålet på marknaden, vilket är ett japanskt stål med väldigt hög livslängd. Vi har också sett till att ha rejäla grillgaller. Jag märkte att där ofta var problem med dålig kvalitet på grillgaller, så därför har vi varit noga med att använda högkvalitativa material för både våra rostfria galler och våra gjutjärnsgaller.
 
Bluegaz Z1 grillgaller
En stilren design
Bäst-i-test.se berömmer även Z1:ans exklusiva intryck och snygga rostfria design. När det gäller design var det viktigt för Åke att designa en grill som faktiskt lyfter och tillför något estetiskt till uteplatsen.
 
– Jag upplevde att det fanns många klumpiga gasolgrillar på marknaden, de var inte så attraktiva att ha stående på terrassen. Vi ville ha något lättare och snyggare som också kändes kändes exklusivt. Z1:an har därför fått en genomgående stilren och minimalistisk design i högkvalitativt rostfritt stål med praktiska sidobord.
 
Praktiska funktioner och tillbehör
Andra saker som gör Bäst i test-gasolgrillen till en väldigt prisvärd gasolgrill är det fokus man har lagt ner på grillens praktiska funktioner.
 
När du köper Bluegaz Z1 får du en rostfri gasolgrill med stor grillyta. Grillen tänds med ett elektroniskt tändningssystem med hjälp av ett vred på temperaturreglaget och ger dig en varm grill på bara några minuter. De 4 brännarna gör det enkelt att skapa flera olika temperaturzoner vilket gör grillningen väldigt smidig. Förutom detta har gasolgrillen även utrustats med praktiska sidobord, en varmhållningshylla, ett förvaringsskåp och fem redskapskrokar som du kan hänga verktyg och handdukar på. Grillen har även designats på ett sätt som gör den enkel att rengöra.
 
– Vi har ju verkligen försökt att tänka på allt och se till att det är en grill som ger väldigt mycket värde för pengarna. Det enda som Bluegaz Z1 kanske saknar är en kokplatta, men detta har vi på flera av våra andra gasolgrillar.
 
Till Bluegaz-grillen kan du även köpa till flera kompletterande grilltillbehör för att variera din grillning. Till exempel kan du köpa Bluegaz stekplatta i gjutjärn eller Bluegaz plancha i rostfritt stål vilka är perfekta om du vill grilla lite krispigare mat. Där finns även möjlighet att sätta fast ett rotisserie för dig som vill testa långtidsgrillning.
 
– Vi har också satt ihop flera praktiska tillbehörspaket och startpaket som innehåller allt du kan tänkas behöva till din grill såsom ett storleksanpassat grillöverdrag, gasregulatorset, olika sorters halster, grillset och mycket mer.
 
Var kan jag köpa Bluegaz Z1?
Du hittar Bluegaz Z1 här. Vill du läsa lite mer om grillens specifikationer kan du göra det här.
 
– Jag tror man blir väldigt nöjd om man köper Bluegaz Z1, det är trots allt en Bäst i Test gasolgrill. 

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.