SPIN Eldlykta 90 guld

Bluegaz tar in SPIN Eldlykta guld i mindre storlek!

NYHET – 2020-07-20
Efter succén med SPIN Eldlykta utökar Bluegaz sortimentet med en mindre variant av eldlyktan i guld. Denna varianten är 3 cm mindre i diameter och 13,5 cm mindre i höjd, men fortfarande med samma unika design.
 
– Vi säljer ju sen tidigare två stycken varianter av SPIN Eldlykta i standardstorlek (diameter: 12 cm, höjd: 54 cm ), en i guld och en i rostfritt. Men då det har funnits en del efterfrågan för en mindre variant bestämde vi oss för att ta in SPIN Eldlykta 90 guld också. Glaslyktan här är 9 cm i diameter och höjden på lyktan blir 40,5 cm. Den inkluderar också 1 refill-burk för bioetanolen, säger Håkan, säljare på Bluegaz.
 
SPIN Eldlykta är en stilren eldlykta med unik design som du tänder på med bioetanol. Lyktans rostfria behållare har “svängda spår” som gör att syret roteras samtidigt som du också har en skorstenseffekt som gör att luftströmmarna sugs upp underifrån. Detta skapar en vackert roterande låga som ger en helt fantastisk stämning.
 
Eldlyktan kan du placera i din trädgård, på din balkong eller uteplats eller till och med inomhus i väl ventilerade utrymmen. Du kan även köpa till en markstång för att omvandla den till en trädgårdsfackla (observera att denna inte är i guld*). 
 
Kolla in Bluegaz sortiment av eldlyktor.

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.