Man grillar melon på Bowl Eldskål & Kolgrill

Bluegaz presenterar Bowl Eldskål & Kolgrill!

NYHET – 2021-03-15

I linje med Bluegaz fokus på grillning och värme introducerar de nu Bowl – en unik multifunktionell utomhusmöbel som fungerar både som eldskål och kolgrill i ett.

Bluegaz mål är att erbjuda produkter som förskönar och “mysifierar” uteplatsen, vilket gör Bowl Eldskål & Kolgrill till ett perfekt tillskott inför grillsäsongen. Håkan Pålsson är säljansvarig på Bluegaz och berättar om produktens unika design:

– Bowl har en annorlunda och unik konstruktion med möjligheten att vinkla eldskålen utan att förlora stabilitet. Detta innebär att elden skyddas mot vinden samtidigt som de som står runt den får en mer koncentrerad värme som värmer upp på ett härligt vis. Det ger även en cool effekt designmässigt då eldskålen ser ut att sväva på stativet.

Förutom att användas som värmande eldskål går det snabbt och enkelt att omvandla Bowl till en kolgrill för grillning av mat när hungern börjar komma. Det enda som behövs är ett grillgaller, som kan köpas som ett tillägg. Bowl Grillgaller är tvådelat och kan enkelt kombineras med Bowls tvådelade plancha i gjutjärn. En plancha, eller stekplatta som det också kallas, underlättar vid grillning av mat som annars lätt faller ner mellan gallret som t.ex. bacon eller grönsaker.

– Med Bowl får du en designprodukt som gör sig snygg i alla hem. Men det är även en lättmonterad och multifunktionell produkt perfekt för myskvällar med vänner och familj, säger Håkan Pålsson.

För mer information om Bowl Eldskål & Kolgrill, läs mer här.

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.