Bluegaz X1 Premium Classic Gasolgrill vid pool

Bluegaz lanserar ny gasolgrill – Bluegaz X1 Premium Classic Gasolgrill

NYHET – 2020-08-03

Bluegaz presenterar nu årets stora grillnyhet – Bluegaz X1 Premium Classic. X1 Premium är en exklusiv och maffig gasolgrill av klassisk karaktär med flera häftiga grillmöjligheter – perfekt för BBQ-lovern! Detta utgör också startskottet för Bluegaz nya serie av gasolgrillar, Bluegaz X-serien.

En grill med premiumkvalitet
Bluegaz X1 är, precis som alla Bluegaz grillar i Z-serien, tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål och gjuten aluminium för att säkerställa en hög livslängd. Grillen har 4 specialdesignade och kraftiga grillgaller i gjutjärn samt ett justerbart varmhållningsgaller där du kan lägga mat som du vill hålla varm.

– Vårt mål var att skapa en stor och traditionell gasolgrill med samma premiumkvalitet som våra andra gasolgrillarsäger Åke Bergkvist, VD på Bluegaz.

X1:ans specifikationer
Med Bluegaz X1 får du en kraftfull grill med allt du behöver och lite till. Grillen har en gedigen grillyta på 74 x 46 cm samt 4 rostfria brännare vilket är perfekt för dig som gillar att grilla till större sällskap. X1:an har piezotändning vilket gör att det går snabbt och säkert att få igång grillen och du har också flera andra praktiska funktioner såsom temperaturmätare i huven, 1 förvaringsskåp, 2 sidobord och 6 redskapskrokar för dina verktyg. X1:an har också extra kraftiga flamtämjare i rostfritt, droppbricka med praktisk fettkopp för enkel rengöring samt dubbelmantlat lock för extra bra värmeisolering.

Bluegaz X1 Premium Classic Gasolgrill framifrån vid poolSnabb och het sizzle burner
Bluegaz X1 Premium har också utrustats med en snabb och het sizzle burner (även kallat sear burner) som du tänder via ett elektroniskt tändningssystem. En sizzle burner är en infraröd platta som genererar små lågor. Dessa lågor värmer upp plattan till extra höga temperaturer. Denna extrema hetta gör i sin tur att burnern kan bryna din mat väldigt snabbt. Du får helt enkelt riktigt bra grillresultat på kortare tid.

– Jag ville verkligen ha en sizzle burner på denna grill då det är ett fantastiskt komplement som verkligen kan förhöja grillupplevelsen, speciellt för grillälskaren. Med en sear burner gör de höga temperaturerna att köttsafterna stängs in vilket leder till saftiga och möra resultat. Du får också väldigt fina grillränder.

Bluegaz X1 Premium närbild på grillytaVar kan jag köpa Bluegaz X1?
Här kan du kolla in Bluegaz X1.

– För grillälskaren som vill ha en stor och prisvärd premiumgrill tror jag att Bluegaz X1 Premium är helt rätt val. 

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.