SPIN Eldlykta 120 svart

Bluegaz introducerar SPIN Eldlykta i svart

NYHET – 2020-11-28

Eldlyktorna SPIN har snabbt blivit en favorit i Bluegaz sortiment tack vare sin stilrena design och unika virvlande låga. Nu finns lyktorna även att köpa i en läcker svart färg.

– Sen tidigare säljer vi SPIN Eldlykta i färgerna grå och guld vilka har visat sig väldigt populära. Eftersom eldlyktorna har varit så efterfrågade ville vi se till att där fanns flera valmöjligheter vad gäller färger, storlekar och tillbehör för eldlyktorna. Därför har vi nu tagit in SPIN eldlykta i svart, en färg som alltid är trendig och passar i princip till det mesta. Lyktan finns att köpa i två olika storlekar, säger Håkan, säljare på Bluegaz.

SPIN Eldlykta är en glaslykta i högkvalitativt borosilikatglas som skapar en fascinerande virvel av lågor. När du tänder på SPIN eldlykta med bioetanol så gör luftströmmar underifrån tillsammans med behållarens “svängda spår” (den s.k. skorstenseffekten) att syret roteras. Detta i sin tur framkallar en vackert roterande låga.

Eldlyktan kan användas både inomhus och utomhus så länge utrymmet är väl ventilerat, du kan exempelvis ha den på din terrass, i ditt uterum eller i trädgården. När du köper eldlyktan får du även med 1 gratis refill-burk för bioetanol samt ett släcklock.

Se Bluegaz eldlyktor.

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.