Bluegaz Mobile Stove öppet lock

Årets julklapp 2020 från Bluegaz – Ge bort ett gasolkök!

NYHET – 2020-12-04
Stormköket är årets julklapp 2020
Handelns Inredningsinstitut har utsett stormköket till årets julklapp 2020 – en produkt som verkligen ligger rätt i tiden med tanke på de begränsningar i form av resande och umgänge som pandemin har medfört vilket har uppmuntrat svenskarna till att spendera mer tid utomhus.
 
Ett stormkök är en bärbar köksutrustning som du kan ta med på utflykten för att enkelt kunna laga mat och är, som namnet antyder, speciellt utrustad för hårdare väder. Det finns flera olika sorters stormkök beroende på vilket bränsle som används såsom t.ex. fotogenkök, gaskök och spritkök. De kommer också i flera olika storlekar och utföranden beroende på behov.
 
Ge bort ett gasolkök i julklapp
För de som gör sina utflykter i mer normal terräng och under behagligare väderförhållanden är ett gasolkök ett utmärkt alternativ. Ett gasolkök är inte specifikt tillverkat för att utstå tuffa väderförhållanden men har många andra fördelar vilket gör den till en väldigt uppskattad julklapp.
 
Gasolkök går snabbt att värma upp och ger dig ofta bättre kontroll över lågan och temperaturen. Detta gör det enkelt att tillaga flera olika sorters mat som kräver olika temperaturer och tillagningstider. Dessutom tar en gasolflaska inte lika mycket plats som exempelvis sprit och fotogen.
 
Ett gasolkök kan också fungera som ett extrakök vid exempelvis elavbrott eller andra krissituationer. Ett gasolkök är därför en perfekt present för både naturälskaren och den som vill vara förberedd för en krissituation. Varför inte sätta ihop ett litet beredskapskit med ett gasolkök och andra saker som är bra att ha i en krissituation och ge bort detta som en julklapp?
 
Tänk dock på att om du vill ha en bärbar köksutrustning för betydligt kyligare förhållanden (tänk minusgrader) så kan ett spritkök vara mer fördelaktigt eftersom detta bränsle inte påverkas av kyla på samma sätt som gasol.
 
Bluegaz Mobile Stove
 
Bluegaz Mobile Stove är ett gasolkök som kommer i en praktisk transportväska och har både inbyggd piezotändning (vilket innebär att du slipper använda tändare) samt gastryckssäkring som reglerar eventuellt övertryck. Gasolköket består av 1 brännare och har en justerbar gasollåga samt en maxeffekt på 2200W vilket ger dig många matlagningsmöjligheter. Använd en kastrull eller stekpanna med en diameter på max 25-30 cm för bästa resultat. 

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.