Julklappar och juldetaljer på träbord

6 underbara julklappstips för 2020

NYHET – 2020-11-26

Att hitta en riktigt bra julklapp är inte alltid helt lätt. Därför delar vi i denna guide med oss av 6 underbara julklappstips som definitivt kommer att uppskattas!

1) Komplett paellaset
Överraska mat- och grillälskaren med ett komplett paellaset! Med detta paellaset får du allt du behöver för att laga paella utomhus på äkta spanskt vis. Setet inkluderar en 46 cm paellapanna i polerat stål (vilket räcker till 8 huvudsrättsportioner eller 12 smårättsportioner), en paellabrännare med två ringar samt ett praktiskt stativ. Paella går att variera på flera olika sätt är och är den perfekta rätten om man ska ska bjuda flera på middag eller bara vill slänga ihop ett storkok. Läs mer om vårt paellaset.Paellaset 46 cm2) Stämningshöjande eldlykta
För den som älskar design och inredning är eldlyktan SPIN en utmärkt julklapp. Denna vackra eldlykta tänds med bioetanol och har en unik design på sin behållare vilket skapar en roterande låga som ser ut att dansa. En mer mysig och stämningshöjande julklapp får man leta efter. Lyktan har också en värmande effekt vilket är perfekt för den där personen i ditt liv som alltid fryser. SPIN finns i två olika storlekar och kan köpas i färgerna grå, guld och svart. Läs mer om SPIN Eldlykta.

SPIN Eldlykta 90 guld3) Ordentliga grillhandskar
Investera i ett par rejäla och robusta grillhandskar! Dessa grillhandskar är tillverkade i extremt tät mocka och kevlar vilket gör att de tål hetta mycket väl. De är dessutom handsydda för bästa möjliga passform och bekvämlighet. En grym julklapp till BBQ-mästaren helt enkelt! Kolla in grillhandskarna här.

Höfats grillhandskar4) Praktiskt gasolkök till utflykten
Ett bärbart gasolkök med inbyggd piezotändning är en utmärkt julklapp till camping- och naturälskaren. Bluegaz Mobile Stove kommer i en praktisk förvarings- och transportväska och gör matlagningen under utflykten problemfri! Gasolköket passar kastruller och stekpannor upp till 25-30 cm i diameter. Kolla in Bluegaz Mobile Stove.

Bluegaz Mobile Stove5) Exklusiva grillbestick
Dessa stilrena och högkvalitativa grillbestick blir en underbar julklapp! Besticken är tillverkade i borstat silkesmatt rostfritt stål och kommer packade i en vacker trälåda. Det skarpa bladet på kniven gör att köttfibrerna inte slits isär utan blir precist skurna. På detta sätt bibehålls köttets saftighet och arom. Besticken har dessutom en otroligt lång hållbarhet eftersom det robusta materialet gör grillbesticken helt oförstörbara. Läs mer om våra grillbestick.

Höfats grillbestick

6) Plancha i gjutjärn
En plancha i gjutjärn kompletterar grillen och gör det enkelt att grilla mer ömtålig mat såsom bacon, räkor eller grönsaker för perfekt krispighet. Plattan läggs direkt på grillgallret och har upphöjda kanter för att förhindra att maten hamnar utanför och åker ner mellan grillgallret. En garanterat uppskattad julklapp för grillälskaren! Se Bluegaz planchor.

Bluegaz plancha gjutjärn 47x27 cm

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.