Het e-handel värvar toppchef från gasolbranschen

PRESS – 2023-03-21
Bluegaz har de senaste åren gjort succé med deras gasolgrillar i rostfritt stål och unika värme-produkter. Som ett led i e-handelns heta tillväxtresa tar en ny VD plats i bolaget.
 
Niklas Månsson har en imponerande meritlista med över 20 års erfarenhet inom gas- och gasolbranschen och en stark ledningsbakgrund. Under sin tid som sälj- och marknadschef för Linde, ett av de största företagen i världen med över 80 000 anställda, har han tidigare lett flera stora projekt inom affärsutveckling och digitalisering.
 
Niklas Månsson är VD för den nya heta grill e-handeln.
 
Den nytillträdde VD:n blev headhuntad av Bluegaz grundare Åke Bergkvist.
– Niklas är en stjärna på försäljning och hans erfarenhet kommer att vara ovärderlig för oss i resan att växa och utveckla vår e-handelsaffär, säger Åke Bergkvist.
 
Niklas Månsson är enligt sig själv en grillentusiast och hade i flera år haft en Bluegaz-grill innan han tillfrågades. Men främst lockade den digitala affären och möjligheterna att bli det största grillföretaget i Norden.
– Jag drogs till den spännande tillväxtfas som Bluegaz befinner sig i just nu. Det är dessutom genuint roligt att få jobba med produkter som skapar livskvalitet och glädje i folks vardag, säger Niklas Månsson.
 
Bäst i test-grillen Bluegaz Z1 Gasolgrill.
 
Bäst i test-grillarna
Bluegaz gasolgrillar, med dess signaturdesign i rostfritt stål, har i flera år imponerat på experter och grillentusiaster över hela landet, vilket har resulterat i flera utmärkelser. En av produkterna som fått mest uppmärksamhet är gasolgrillen Bluegaz Z1 som är utsedd till bäst i test de senaste åtta åren av den oberoende konsumenttestsajten Bästitest.se. Andra grillar som har fått utmärkelser inkluderar Bluegaz Z3, den bästa gasolgrillen två år i rad enligt Pricerunner.
 
Bluegaz Z3, utsedd till bästa gasolgrillen enligt Pricerunner.
 
– Vi är väldigt stolta över att våra produkter har utsetts till de bästa på marknaden, trots att vi är en relativt ny e-handel, säger Lili Sapi, e-handelsexpert på Bluegaz.
– Hög kvalitet och tillförlitlighet är extra viktigt gällande grillar så det är fantastiskt att detta blir uppmärksammat av både experter och kunder, säger Lili Sapi.
 
Bluegaz anställda på deras huvudlager i Malmö.
 
Med flera av deras grillar som utsetts till bäst i test är Bluegaz väl positionerade för att fortsätta växa och leverera högkvalitativa vämeprodukter till fler personer som inte känner till varumärket, menar den nya VD:n Niklas Månsson.
– Hela Sverige ska förstå den fantastiska kvaliteten våra grillar håller, säger Niklas Månsson.

PRESSKONTAKT
Isabella Kron
E-commerce manager
isabella@bluegaz.se

PRESSMEDDELANDEN
Samlingssida för Bluegaz pressmeddelanden och nyheter.

OM OSS
Se Bluegaz om oss-sida.