Recept
PAELLA FIDEUÁ

DU BEHÖVER (4 portioner):
- 1.5 liter fiskbuljong
- 400 g tunna nudlar
- ½ kg marulk, bläckfisk och musslor
- 1 mediumstor tomat
- 100 g olivolja
- 1 vitlöksklyfta
- 1 tsk paprikakrydda
- Hackad persilja
- Salt
- Saffran
GÖR SÅHÄR:
- Placera paellapannan på elden och häll i olivolja.
- Hacka tomaten och vitlöken.
- När pannan är varm, lägg i bläckfisken och stek tills den blir gyllenebrun.
- Häll i den hackade tomaten och vitlöken samt lite persilja. Krydda med paprikakrydda, salt och saffran.
- Rör runt ordentligt och häll i fiskbuljongen.
- När det börjar koka, lägg i nudlarna, marulksköttet och musslorna.
- Låt koka över hög värme i ca 10-12 minuter.
- Sänk till låg värme och låt sjuda i ca 10 minuter, tills buljongen kokat bort.
- Om du vill kan du även lägga till kräftor, hummer eller räkor till denna rätt.